luni, 4 ianuarie 2021

Formular 010 Depunere Online

Formular 010 Depunere Online. 30 de zile de la data infiintarii/data eliberarii actului legal de functionare/ data inceperii activitatii/ data obtinerii primului venit/ data dobandirii calitatii de angajator; 1*) din ordinul mentionat mai sus, este in format ms …

Termen Limită Depunere Formular 010
Termen Limită Depunere Formular 010 from suport.nexuserp.ro
Anexa la formularul 010 declarație de înregistrare fiscală/declarație de mențiuni/declarație de radiere pentru persoane juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică nr. Declarația se depune și online. Pentru asistenţă tehnică, vă rugam să completaţi formularul de contact.

1*) din ordinul mentionat mai sus, este in format ms …

Astfel, ne putem găsi în una sau mai multe dintre situațiile următoarele: Cont spv pentru pfa, declaratia 010 depunere online, depunerea electronica a declaratiilor fiscale, formular 220 depunere online, semnatura electronica declaratii online. Modul de completare a formularului 010 in cazul scoaterii din evidenta a tuturor salariatilor. Anexa la formularul 010 declarație de înregistrare fiscală/declarație de mențiuni/declarație de radiere pentru persoane juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică nr.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel