luni, 4 ianuarie 2021

Formular 092 Anaf

Formular 092 Anaf. Anaf > asistență contribuabili > informații privind obligațiile fiscale > calendarul obligațiilor fiscale. Formularul (092) „declarație de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală și care efectuează o achiziție intracomunitară taxabilă în românia se completează de persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva conform art.

2
2 from
Formularul 092 trebuie depus pana joi, 7 septembrie. Declaratia 092 ce declaratii depunem in luna mai declaratii fiscale cu termen in luna iunie 2016. Declaratia 092 se depune in termen de 5 zile lucratoare de la finele lunii in care are loc achizitia intracomunitara de bunuri.

Declaratia 092 se depune de catre platitorii de tva cu perioada fiscala trimestru, inregistrati in roi care au efectuat in luna anterioara o achizitie intracomunitara de bunuri.

Formularul 092 trebuie depus pana joi, 7 septembrie. Anaf este operator de date cu caracter personal nr.759/2009 autorizat de autoritatea naţională de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal să prelucreze aceste date conform criteriilor de protecţie, confidenţialitate şi securitate prevăzute de legea nr.677/2001. Declaratia 092 se depune in termen de 5 zile lucratoare de la finele lunii in care are loc achizitia intracomunitara de bunuri. Anaf > asistență contribuabili > informații privind obligațiile fiscale > calendarul obligațiilor fiscale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel