vineri, 26 martie 2021

Formular Grecia Mae

Formular Grecia Mae. Model declarație de completat la intrarea în țară. Beginning july 1, 2020, the greek government has determined how the country will welcome travellers, carry out the necessary diagnostic screening and keep everyone safe throughout the season.

Condiţii De Călătorie Ministry Of Foreign Affairs
Condiţii De Călătorie Ministry Of Foreign Affairs from www.mae.ro
În bulgaria şi turcia însă, călătorii trebuie să prezinte în. 3 minutes de la 1 iulie 2020, toți cei care intră în grecia trebuie să completeze formularul pentru localizarea persoanei.documentul se completează online, cu cel puțin 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul republicii elene. Formularul electronic, cu 24 de ore înainte!

Dorim să aducem în atenţia dumnevoastră obligativitatea completării, înaintea începerii călătoriei, a unor formulare care conţin date solicitate de autorităţile străine şi care sunt absolut necesare în vederea intrării pe teritoriul ţării de destinaţie.

Aici, turiștii vor răspunde la întrebări legate de date personale, țara de origine, modalitatea de transport până în grecia, țările vizitate în ultimele 15 zile, durata sejurului, adresa unde vor sta. După completarea documentului, veţi primi un cod qr pe care îl veţi descărca în telefon sau îl veţi. Romanii care aleg sa isi petreaca vacanta in grecia trebuie sa completeze un formular pentru intrarea in tara, plf (passenger locator form), cu cel putin 24 de ore inainte de calatorie, dar nu cu mai mult de sapte zile. Condiții de călătorie în grecia începând cu 14 mai 2021.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel