vineri, 26 martie 2021

Plf Formular Intrare Grecia

Plf Formular Intrare Grecia. La ora zero a zilei declarate de intrare în grecia. Unul din motivele pentru care la intrarea in grecia in aceste zile se formeaza cozi, iar turistii sunt nevoiti sa astepte ore in sir pentru a putea ajunge la destinatia de vacanta, spun autoritatile elene, este.

Condiții De Intrare In Străinătate In Context Covid 19 Aplicabile Lucrătorilor Sezonieri
Condiții De Intrare In Străinătate In Context Covid 19 Aplicabile Lucrătorilor Sezonieri from mmuncii.ro
Travellers will receive the plf with their unique quick response (qr) code on the day of their scheduled arrival in greece and will be notified via email (the qr code will be provided in a link in the confirmation email). Vacanță în grecia, formular și cod. În caz că aceștia merg în mai multe locuri, este nevoie să precizeze cel puțin adresa.

Este suficientă denumirea localității și un cod poștal.

Din data de 1 iulie, pentru a intra in grecia trebuie sa prezinti la punctul vamal codul unic qr. Vacanță în grecia, formular și cod. În lipsa lui, nu vă puteți urca în avionul cu destinația grecia, nici nu puteți trece frontiera terestră. Romanii care aleg sa isi petreaca vacanta in grecia trebuie sa completeze un formular pentru intrarea in tara, plf (passenger locator form), cu cel putin 24 de ore inainte de calatorie, dar nu cu mai mult de sapte zile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel